Προγράμματα

🌺 Ειρήνη, Αγάπη, Αρμονία

EspañolEnglish

Προγράμματα της Advaita Atma Yoga Academy

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Ανακοινώνονται στο Facebook και στο Twitter.

Διαλέξεις – Ομιλίες

Διαλέξεις και ομιλίες σχετικά με τις διδασκαλίες και την πρακτική της Αυτογνωσίας, της Πνευματικότητας, tτης φιλοσοφίας της Μη-δυαδικότητας και της Γιόγκα.

Για τις ζωντανές διαλέξεις και ομιλίες στο YouTube και το κανάλι Podcast, δεν απαιτείται εγγραφή, εκτός αν ζητηθεί για μια συγκεκριμένη διάλεξη.

Περισσότερα για τις Live ομιλίες

Οι ζωντανές (Live) διαλέξεις και ομιλίες (τακτικές και μη τακτικές) που γίνονται στο YouTube και στο κανάλι Podcast και οι διαλέξεις δια ζώσης αναρτώνται στη σελίδα Ημερολόγιο και ανακοινώνονται στο Facebook και στο Twitter.

Δείτε τις προγραμματισμένες ομιλίες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Συναντήσεις – Satsangs

Online

Τα Satsang (Συναντήσεις για την αλήθεια) είναι συναντήσεις αφιερωμένες στη θεϊκή μας φύση (Συνειδητότητα, Είναι), που είναι η αιώνια Ελευθερία, Ειρήνη και Ευδαιμονία, καθώς επίσης και στις πνευματικές πρακτικές για εσωτερική μεταμόρφωση και αφύπνιση της Συνείδησης.

Τα Satsang έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να κάνετε μια λεπτομερή και βαθιά έρευνα στον εαυτό σας, να διακρίνετε τον αληθινό σας Εαυτό (Συνειδητότητα, Άτμαν) από τον φαινομενικό εαυτό (σώμα, νους, εγώ) και να αποκτήσετε επίγνωση της θεϊκής σας ουσίας.

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να αποσαφηνίσετε αμφιβολίες σχετικά με το Είναι (Εαυτός), τον νου ή για οτιδήποτε θέμα σχετίζεται με την άσκηση.

Περισσότερα για τις Συναντήσεις

Δείτε τις προσεχείς συναντήσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Σεμινάρια & Retreat

Η Ακαδημία, Advaita Atma Yoga Academy προσφέρει μια ποικιλία σεμιναρίων και retreat που καλύπτουν τα πιο σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την πνευματική ζωή και την πρακτική άσκηση.

Τα σεμινάρια ποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να αυξήσετε το κίνητρο για την πνευματική ζωή και την άσκηση, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και την κατανόηση των διδασκαλιών και των πρακτικών και να αφιερώσετε συστηματικά χρόνο στη εσωτερική μεταμόρφωση και την ανάπτυξη της συνείδησης.

Προς το παρόν, οι εκδηλώσεις αυτές διεξάγονται μέσω του διαδικτύου. Αν και οι διαδικτυακές συναντήσεις δεν επιτρέπουν την πλήρη ενεργειακή ανταλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων, ελαχιστοποιούν εκπληκτικά τους περιορισμούς της απόστασης και του χρόνου και άλλες ενοχλήσεις, καθώς και το κόστος.

Μπορείτε να βρείτε μια πιο αναλυτική παρουσίαση των μορφών που μπορούν να πάρουν τα σεμινάρια και έναν κατάλογο των σεμιναρίων που προσφέρει η Ακαδημία στη σελίδα Σεμινάρια.

Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου και πληροφορίες εγγραφής μπορείτε να βρείτε στη συγκεκριμένη σελίδα του κάθε σεμινάριου.

Περισσότερα για τα σεμινάρια

Προγραμματισμένα σεμινάρια

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Εκτεταμένο Σεμινάριο

Η εσωτερική μεταμόρφωση και η αφύπνιση της συνείδησης

Online

Σε αυτό το σενάριο εκτεταμένης διάρκειας θα λάβετε γνώση, καθοδήγηση και εκπαίδευση στα βασικά θέματα της πνευματικότητας, της αυτογνωσίας, της φιλοσοφίας της μη-δυαδικότητας και των πνευματικών πρακτικών.

Περισσότερα για το Εκτεταμένο Σεμινάριο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Μαθήματα της Ακαδημίας

Η Ακαδημία προσφέρει εκπαίδευση, μαθήματα, σπουδές, πρακτική εξάσκηση και κατάρτιση στη φιλοσοφία της μη-δυαδικότητας, την αυτογνωσία, την πνευματικότητα, την ολιστική πνευματική ψυχολογία και την Γιόγκα.

Θεωρία και πρακτική της ολιστικής μεθόδου της Advaita Atma Yoga – Η διπλή προσέγγιση για την εσωτερική μεταμόρφωση και την αφύπνιση της Συνείδησης.

Για να εγγραφείτε στην Ακαδημία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή το Telegram.

Περισσότερα για την Ακαδημία

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ


Our activities

Meetings – Services – Programs – Academy – Calendar