Ακαδημία

🌺 Ειρήνη, Αγάπη, Αρμονία

EnglishEspañol

Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα Ακαδημία

Το όραμα & το πρότζεκτ του Άτμαν

Το όραμα και η επιδίωξη τοιυ Άτμαν Νιτυανάντα είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανεβάσουν το επίπεδο συνείδησή τους, να αποκτήσουν επίγνωση της θεϊκής τους ουσίας, να μεταμορφώσουν το νου και την καρδιά τους και να γίνουν όντα αρμονίας, ειρήνης, φωτός και αγάπης.

Ο βασικός στόχος του πρότζεκτ τουυ Άτμαν είναι η ανάπτυξη συνειδητοποιημένων και αρμονικών ανθρώπων!

~~~

Θέματα της σελίδας

 1. Οι στόχοι του πρότζεκτ
 2. Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα Ακαδημία
 3. Τα μαθήματα της Ακαδημίας
 4. Τα θέματα του προγράμματος της ακαδημίας
 5. Εγγραφή στην Ακαδημία
 6. Η μέθοδος Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα

Οι στόχοι του πρότζεκτ

1. Αρμονικοί και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι. Να βοηθήσει στην ανάπτυξη υγιών, συνειδητών, αρμονικών, ειρηνικών και ευτυχισμένων ανθρώπων και, κατά συνέπεια, σε έναν πιο ειρηνικό, αρμονικό και ευημερούντα κόσμο.

2. Η δημιουργία ανθρωπιστικού κέντρου. Το κέντρο θα έχει 3 βασικούς πυλώνες. 1. Θεραπεία, 2. Πνευματικότητα και 3. Εκπαίδευση. Θεραπεία του σώματος και του νου, πνευματική ανάπτυξη και εκπαίδευση στις φυσικές θεραπείες και στην ψυχολογία. Ο πυρήνας και το θεμέλιο αυτού του πρότζεκτ είναι η Πνευματική Ακαδημία της Μη-δυαδικότητας που ονομάζεται –Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα Ακαδημία.

3. Συμμετοχή στα μαθήματα και τις δραστηριότητες της Ακαδημίας. Να δοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους φιλοδοξούντες η ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τις δραστηριότητες της Ακαδημίας χωρίς να ανησυχούν για τα δίδακτρα.

Αυτό το πρότζεκτ θα πραγματοποιηθεί αρχικά μέσω της Πνευματικής Ακαδημίας -Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα Ακαδημία. Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας θα πραγματοποιούνται αρχικά μέσω ψηφιακών πλατφορμών του Διαδικτύου (Online).

Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα Ακαδημία

Η Ακαδημία θα προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων, σεμιναρίων και συνεδρίων σε θέματα που σχετίζονται με τη Μη-Διαφορετικότητα, την Πνευματικότητα, την Αυτογνωσία και τη Γιόγκα.

Οι δύο βασικές δραστηριότητες της Ακαδημίας είναι το Εκτεταμένο Σεμινάριο και τα μαθήματα της Ακαδημίας.

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν σε βάθος τον εαυτό τους, να μεταμορφώσουν τον νου καιτην καρδιά τους, να αναπτύξουν εσωτερική αρμονία και ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης.

Οι μαθητές της ακαδημίας θα αποκτήσουν όλες τις γνώσεις, την εκπαίδευση και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εξασκηθούν μόνοι τους με συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Θα μάθετε διάφορες μεθόδους, τεχνικές και στρατηγικές

 1. για να αναπτύξετε τις σαττβικές ιδιότητες και ικανότητες του νου και της καρδιάς,
 2. για να ελευθερωθείτε από τις προσκολλήσεις, τις συνήθειες και τον προγραμματισμό του νου και τις εγωιστικές τάσεις,
 3. για να έρθετε σε επαφή με τον αληθινό σας Εαυτό (τη θεϊκή ουσία) και να ζείτε συνειδητά και σε αυτεπίγνωση από στιγμή σε στιγμή.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να ζείτε όλο και περισσότερο την ειρήνη, την πληρότητα, την αγάπη και την ευτυχία της θεϊκής σας ουσίας (Είναι) και την ενότητα με όλη τη ζωή.

Τα μαθήματα της Ακαδημίας

Η Ακαδημία προσφέρει ένα τριετές πρόγραμμα μαθημάτων για μια βαθιά κατανόηση των διδασκαλιών και μια πλήρη εκπαίδευση στις μεθόδους των πρακτικών που συνοδεύουν τις διδασκαλίες.

Οι γνώσεις και οι πρακτικές που δίδονται θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια αυθεντική πνευματική ζωή, δηλαδή να ζείτε συνειδητά από στιγμή σε στιγμή, να επιτύχετε μια ριζική εσωτερική μεταμόρφωση, να αποκτήσετε επίγνωση της θεϊκής σας ουσίας ή αληθινού Εαυτού και να ζείτε από την ουσία σας και όχι από τον εγωικό εαυτό, που είναι περιορισμένος και ταυτισμένος με το σώμα και τον νου.

Θέματα του προγράμματος
της Ακαδημίας

Η Ακαδημία προσφέρει εκπαίδευση, σπουδές, πρακτική εξάσκηση και κατάρτιση σε θέματα αυτογνωσίας, πνευματικότητας, της φιλοσοφίας της Μη-δυασικότητας, ολιστικής πνευματικής ψυχολογίας, γιόγκα και τάντρα.

Οι κύριοι τομείς περιεχομένου που σχετίζονται με τις σπουδές της Ακαδημίας συνοψίζονται στους ακόλουθους τίτλους

 • Θεμελιώδεις έννοιες
 • Οι βασικές αρχές της φιλσοφίας της Μη-δυαδικότητας
 • Ολιστική Πνευματική Ψυχολογία
 • Πνευματική άσκηση – Σάντανα (Sadhana)
 • Η μέθοδος Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα

Διαβάστε περισσότερα για τα θέματα της Ακαδημίας

🌺

Εγγραφή στην Ακαδημία

Για να εγγραφείτε στην Ακαδημία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την Ακαδημία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Η μέθοδος Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα

Μια ολιστική μέθοδος
εσωτερικής μεταμόρφωσης και αυτοπραγμάτωσης

Ο Άτμαν Νιτυανάντα θεμελίωσε και διδάσκει στην Ακαδημία μια ολιστική μέθοδο πρακτικής για την εσωτερική μεταμόρφωση και την αφύπνιση της Συνείδησης που ονομάζεται Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα – Η διπλή προσέγγιση.

Η Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα – Η διπλή προσέγγιση είναι μια ολιστική προσέγγιση που βασίζεται στις αρχές της Αντβάϊτα Βεδάντα (Advaita Vedanta) και στα κύρια μονοπάτια της Γιόγκα, ωστόσο, παρουσιάζει αυτές τις κλασσικές διδασκαλίες με έναν τρόπο πιο εύπεπτο και κατανοητό για τους ανθρώπους της σύγχρονης εποχής. Περιλαμβάνει επίσης πρακτικές που έχει αναπτύξει ο ίδιος και πρακτικές αυτής της εποχής.

Σε αυτή την ολιστική μέθοδο-προσέγγιση της πνευματικότητας, της αυτογνωσίας και της πρακτικής άσκησης, παρέχεται όλη η απαραίτητη γνώση και οι πρακτικοί μέθοδοι και συνιστάται ένας σατβικός τρόπος ζωής, ώστε να επιτευχθεί η μεταμόρφωση της κατώτερης φύσης και η συνειδητοποίηση του αληθινού Εαυτού (Είναι, Θεία Ουσία, Συνείδηση, Άτμαν)

Περισσότερα για την Αντβάϊτα Άτμα Γιόγκα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ


Nuestras actividades

Προγράμματα – Ακαδημία – Ημερολόγιο