Στηρίξτε το πρότζεκτ του Άτμαν

🌺 Peace, Love, Harmony

EspañolEnglish

Το πρότζεκτ του Άτμαν

Το πρότζεκτ του Άτμαν έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη συνειδητών και αρμονικών ανθρώπων και έναν αρμονικό κόσμο.

Το όραμα του Άτμαν Νιτυανάντα -Atman Nityananda- είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν επίγνωση της θεϊκής τους ουσίας, να μεταμορφώσουν τον νου και την καρδιά τους και να γίνουν όντα φωτός, αρμονίας, ειρήνης και αγάπης.

Το όραμα του Άτμαν θα πραγματοποιηθεί αρχικά μέσω του project της Πνευματικής Ακαδημίας, που ονομάζεται Άντβαϊτα Άτμα Γιόγκα Ακαδημία (A.A.Y.A) – Advaita Atma Yoga Academy (A.A.Y.A).. Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας θα πραγματοποιούνται αρχικά μέσω του Διαδικτύου (Online) και των ψηφιακών πλατφορμών. 

Διαβάσετε για την Ακαδημία και τα προγράμματα της

Στηρίξτε το πρότζεκτ του Άτμαν

Ο πυρήνας της αντίληψης του Άτμαν είναι ότι η πνευματικότητα είναι η ουσία της ζωής και η κληρονομιά μας, και ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να λαμβάνουν γνώση και εκπαίδευση χωρίς οικονομικές ανησυχίες.

Ο Άτμαν Νιτυανάντα νοιώθει και πιστεύει ότι η εκπαίδευση και η κατάρτιση που σχετίζονται με την πνευματικότητα, την αυτογνωσία και τη γιόγκα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους ενδιαφερόμενους ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Ότι όλοι όσοι αναζητούν την Αυτογνωσία και την Πνευματική ζωή και άσκηση θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σεμινάρια, μαθήματα και εκπαίδευση με λίγα – ή και καθόλου χρήματα για όσους δεν μπορούν.

Προφανώς, αυτό μπορεί να επιτευχθεί όταν ένας επαρκής αριθμός μελών-πατρόνων υποστηρίζει το σχέδιο και υπάρχουν χρήματα για την πραγματοποίηση όλων των δραστηριοτήτων.

Στηρίξτε το έργο του Άτμαν με μια μικρή δωρεά
ή ό,τι νιώθετε στην καρδιά σας ❤️

🌺 🙏

Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη

Υποστηρίζοντας το έργο του Άτμαν με μια τακτική (μηνιαία) δωρεά, ακόμη και αν πρόκειται για μια δωρεά της τιμής ενός καφέ, βοηθάτε τους αναζητητές να συμμετέχουν στα προγράμματα της Ακαδημίας, να μεταμορφωθούν εσωτερικά και να εργαστούν για μια νέα χρυσή εποχή της ανθρωπότητας.

Υποστηρίζοντας το έργο του Άτμαν, συμμετέχετε στο σχέδιο της ζωής για την αφύπνιση της συνείδησης και για υγιέστερους, ενσυνείδητους, αρμονικούς, ελεύθερους και ευτυχισμένους ανθρώπους.

🌺

Η δύναμη της ενότητας

Η Δύναμη βρίσκεται στην Ενότητα. Πολλοί άνθρωποι με μια μικρή δωρεά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η μικρή σας δωρεά σε συνδυασμό με εκείνη πολλών άλλων, θα βοηθήσει την Ακαδημία να ανθίσει και θα διευκολύνει πολλούς υποψήφιους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα χωρίς οικονομικές ανησυχίες.

Βοηθήστε το έργο του Άτμαν να ανθίσει με μια μικρή προσφορά του 
ενός καφέ το μήνα
ή ό,τι αισθάνεστε στην καρδιά σας ❤️ 

Είναι πραγματικά υπέροχο ότι με ένα τόσο μικρό ποσό μπορείτε να βοηθήσετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να φτάσουν σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης και να βρουν την ειρήνη, την αγάπη, την αρμονία, την ολοκλήρωση και την ευτυχία στη ζωή τους.

Όλοι οι τρόποι για να υποστηρίξετε το έργο του Άτμαν

  • Δωρεά μέσω PayPal
  • Δωρίζοντας ως μέλος του Patreon – Patreon Member
  • Αγοράζοντας κάποιο από τα βιβλία του (books)
  • Διαδίδοντας το έργο του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

🌺🙏

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και την γενναιοδωρία σας!

Ο Atman στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο Άτμαν Νιτυανάντα μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία, την γνώση και την κατανόησή του με ποικίλα μέσα, και ιδιαίτερα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Posts – Podcasts  Videos 

Αν βρίσκετε τα βίντεο, τα podcast και τις αναρτήσεις του Atman χρήσιμα
υποστηρίξτε το έργο του Άτμαν με μια μικρή δωρεά του
ενός καφέ
ή ό,τι νιώθετε στην καρδιά σας ❤️

🌺 🙏

Σας ευχαριστούμε για τη δωρεά σας από καρδιάς !

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ


Our Activities

Προγράμματα – Ακαδημία – Ημερολόγιο