Σεμινάρια

🌺 Ειρήνη, Αγάπη, Αρμονία

Español – English

Σεμινάρια & Retreat

Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή για το τι είναι τα σεμινάρια και τα retreats και πιο κάτω έναν κατάλογο όλων των σεμιναρίων και retreat που προσφέρει η Advaita Atma Yoga Academy.

Προς το παρόν, γίνονται μόνο διαδικτυακά σεμινάρια.

Περιεχόμενα & πληροφορίες εγγραφής

Διαβάστε για το περιεχόμενα κάθε σεμιναρίου ή retreat και τις πληροφορίες εγγραφής στην αντίστοιχη σελίδα τους.

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ανακοινώνονται στο Facebook και στο Twitter

~~~

Περιεχόμενα σελίδας

 1. Σεμινάρια
 2. Retreat
 3. Εντατικά σεμινάρια
 4. Premium series – Αυτοκαθοδηγουμενα Σεμινάρια
 5. Κατάλογος σεμιναρίων

Σεμινάρια

Τα διαδικτυακά σεμινάρια επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα και παρακινούν πέραν της μελέτη για μια στοχαστική και βιωματική διερεύνηση του θέματος. Αυτό, σε συνδυασμό με τις συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων, αποσκοπεί στην αποσαφήνιση σημαντικών ζητημάτων που σχετίζονται με το θέμα, την σωστή και βαθιά κατανόησή του, καθώς και στην κατανόηση της σημασίας του στην πνευματική πρακτική και ανάπτυξη και των πρακτικών του επιπτώσεων στην καθημερινή πρακτική.

θα μπορέσετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στην Advaita Atma Yoga, την ολιστική μέθοδο πρακτικής που δημιούργησε ο Atman Nityananda.

Επιπλέον, τα σεμινάρια επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες πρακτικές με τις οποίες μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητες που σχετίζονται με το μάθημα και οι οποίες αποτελούν το μέσο για την πνευματική ανάπτυξη.

Τα σεμινάρια ανάλογα με το σκοπό και το θέμα μπορεί να έχουν διαφορετική διάρκεια και να λαμβάνουν μια μορφή όπως απλή, εντατική. Η διάρκειά τους μπορεί να είναι για παράδειγμα μία ημέρα, ένα Σαββατοκύριακο, μία εβδομάδα ή τέσσερα Σαββατοκύριακα. Η διάρκεια και ο τύπος του μαθήματος αναφέρονται στις οδηγίες εγγραφής κάθε προγραμματισμένου μαθήματος.

Retreat

Τα retreats Atman επικεντρώνονται στην εντατική πρακτική του διαλογισμού και της αυτοέρευνας. Έτσι, στα retreats έχετε την ευκαιρία να αφοσιωθείτε πλήρως στο διαλογισμό και την αυτοέρευνα, αλλά και σε σημαντικές πρακτικές, όπως η επανάληψη μάντρα.

Οι συνεδρίες πρακτικής συνοδεύονται από παρουσιάσεις που σχετίζονται με αυτές τις θεμελιώδεις πρακτικές και συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τα πιο βαθιά πνευματικά σας ερωτήματα και να στοχαστέιτε πάνω σε αυτά σε ευνοϊκές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να αποσαφηνίσετε αμφιβολίες που σχετίζονται με τις πρακτικές του διαλογισμού και της αυτοέρευνας και θα σας παρασχεθεί καθοδήγηση για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με την πρακτική τους.

Τα retreat μας δίνουν επίσης την ευκαιρία να χαλαρώσουμε από το στρες, να αναζωογονήσουμε την ενέργειά μας και να αναπληρώσουμε τα ενεργειακά μας αποθέματα.

Εντατικά σεμινάρια

Τα εντατικά σεμινάρια και τα retreat απευθύνονται σε μαθητές που έχουν αφιερωθεί στην εσωτερική μεταμόρφωση και πνευματική αφύπνιση και για να ζουν όσο το δυνατόν περισσότερο από την θεϊκή τους ουσία (Συνειδητότητα). Δηλαδή, να ζουν την ελευθερία, την αγάπη, την ειρήνη και την πληρότητα του Είναι.

Premium Series
(Αυτοκαθοδηγούμενα Σεμινάρια)

Τα Premium Series είναι σειρές βίντεο και podcast (ή μικτές) αφιερωμένες σε ένα συγκεκριμένο θέμα πνευματικότητας, φιλοσοφίας της μη δυαδικότητας, αυτογνωσίας, γιόγκα, ολιστικής πνευματικής ψυχολογίας και σχετικών με αυτά πρακτικές.

Οι Premium Series είναι ένας τύπος αυτοκαθοδηγούμενων σεμιναρίων που βασίζονται κυρίως σε βίντεο και podcasts, αλλά μπορεί να περιέχουν κείμενα και αναρτήσεις (Ποστς) που σχετίζονται με το θέμα που παρουσιάζεται.

Δηλαδή, θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική μεταμόρφωση και την εσωτερική ανάπτυξη, την Αυτογνωσία, την απαλλαγή από όλες τις ταυτίσεις, τη εξάλειψη και την απελευθέρωση από τις επιθυμίες, τις προσκολλήσεις, τις εγωιστικές τάσεις και τα κατώτερα συναισθήματα, τη συνειδητή ζωή από στιγμή σε στιγμή, την Αυτεπίγνωση, το διαλογισμό, την Αυτοέρευνα, την αφύπνιση της συνείδησης και την Αυτοπραγμάτωση.

Σε αυτές τις παρουσιάσεις θα βρείτε τις ουσιαστικές γνώσεις και πρακτικές που σχετίζονται με το θέμα του μαθήματος, έτσι ώστε να έχετε σαφή κατανόηση και προσανατολισμό και να μπορείτε να εξασκηθείτε μόνοι σας.

Kάποια από τα σεμινάρια Premium Series περιλαμβάνουν την δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις απορίες που πρέπει να αποσαφηνίσετε, ώστε να καατανοηθούν σωστά. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν και θα παρουσιαστούν σε βίντεο ή podcast που θα προστεθούν στο περιεχόμενο του σεμιναρίου.

Επισκεφτείτε τα Premium Series
και δείτε όλη τη συλλογή

Κατάλογος σεμιναρίων

Κάνοντας κλικ στον τίτλο του σεμιναρίου θα μεταφερθείτε στην σελίδα του σεμιναρίου.

 1. Η φιλοσοφία της Μη-δυαδικότητας (Advaita Vedanta)
  • Ο Αληθινός Εαυτός και ο φαινομενικός εαυτός
  • Αυτεπίγνωση και Mindfulness
  • Αυτεπίγνωση, Μη-ταύτιση, Αυτοπαρατήρηση
 2. Η Πνευματική Άκηση (Sadhana)
  • Η μέθοδος Π.Α.Μ.Ε.
  • Διαλογισμός και Αυτοέρευνα
  • Η επανάληψη του ονόματος του Θεού και των μάντρα
  • Η εξάλειψη των εγωϊκών τάσεων
  • Η Δημιουργία θετικών συνηθειών που ανυψώνουν την συνείδηση
 3. Ολιστική Πνευματική Ψυχολογία
  • Η Ανατομία του Νου (άκουσε το Podcast)
  • Η Ανατομία του Εγώ και της Επιθυμίας
  • Συναισθηματική Ευφυΐα
 4. Πνευματικότητα και Σεξουαλικότητα

Εκτεταμένο Σεμινάριο
Η εσωτερική μεταμόρφωση και η αφύπνιση της συνείδησης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ


Our activities

Meetings – Services – Programs – Academy – Calendar